Podjetje Trgovina dišav se ukvarja s prodajo točenih parfumov in modnih dodatkov, kot prvi ponudnik točenih parfumov v Sloveniji. Delujemo že od leta 2001 naprej, kot generalni zastopnik točenih parfumov za Slovenijo, Hrvaško, Italijo in Avstrijo. Poreklo naših parfumov izvira iz Francije pod okriljem podjetja Florgarden Ltd. z več desetletno tradicijo. Dolgoletne izkušnje teh proizvajalcev so iz najvišjega razreda, kar pomeni da je vonj jamstvo kakovosti in trajnosti našega parfuma. Naši točeni parfumi spadajo v najvišjo kategorijo P (Parfum), kar zagotavlja najboljšo kvaliteto parfumov na svetovnem tržišču. Kvaliteto zagotavlja 22% vsebnost esence, ki močno presega vsebnost EDP (Eau de Parfum) od 15-19% in EDT (Eau de Toilette) manj kot 15% vsebnost esence.

Naš seznam parfumov obsega več kot 150 najbolj prodajanih parfumov priznanih blagovnih znamk na svetu, ki ga sproti posodabljamo. Naše podjetje ponuja poleg vrhunskih parfumov tudi visoko kvalitetne stekleničke, ki so odrazt avstrijskega podjetja z bogato tradicijo prodaje stekleničk za parfume. Način točenja parfumov sega že zelo daleč v zgodovino in je ena prvih oblik prodaje parfumov na svetovnem tržišču. Pri prodaji natočimo parfum iz večje steklenice v manjše stekleničke po izbiri kupca (30ml, 40ml, 50ml, 100ml,… ). Poleg klasičnih stekleničk ponujamo tudi široko izbiro okrasnih stekleničk in posebnih starinskih stekleničk, ki delujejo pod nadtlakom in razpršijo parfum s pomočjo svilene pumpice.

Poleg maloprodaje se ukvarjamo tudi z veleprodajo točenih parfumov. Zato vabimo k sodelovanju posameznike, ki so zainteresirani za tovrstno obliko prodaje parfumov. Prosimo Vas, da nas kontaktirate na naš elektronski naslov ali na katero od navedenih telefonskih številk. Že v naprej se Vam zahvaljujemo za sodelovanje in izkazano zaupanje.

Najdete nas v šestih naših poslovalnicah (PE Radovljica, PE Kranj, PE Domžale, PE Ljubljana, PE Nova Gorica, PE Koper) in v več kot 35 franšiznih prodajalnah po Sloveniji.